Inainte si dupa

Mai jos aveti cateva imagini si rezultatele serviciilor noastre de curatare saltele, canapele si covoare.

Curatare canapea cu extensie

Canapeaua a trecut prin procesul nostru de curatare, igienizare si tratament anti-acarieni. Durata a fost de 60 de minute.

Rezultatul mult mai bun decat a sperat clientul.

Curatare saltea dubla

Salteaua avea pete de transpiratie si a fost curatat si igienizata in profunzime. Durata a fost de 50 de minute pentru ca petele nu au fost atat de persistente.

Perna de exterior

Clientul a avut mai multe perne de exterior intr-un foisor unde stau si 2 catei care dorm pe ele. Am actionat cu solutii de pete care protejeaza tesatura si apoi am curatat cu metoda injectie extractie in profunzime.

Rezultatul a fost peste asteptari.

Coltar 4 locuri

Coltarul acesta avea o pata mare si destul de veche. Am actionat cu 2 produse de curatare apoi am curatat in profunzime, pata s-a diminuat considerabil si abia se mai observa.

Saltea dubla

Petele de pe saltele sunt dificil de curatat dar de cele mai multe ori rezultatele sunt excelente.

Canapea 3 locuri

Canapeaua aceasta nu a fost curatata niciodata dar nici nu era foarte veche dar avea ceva pete de mancare dar si altele. 

Am folosit solutii pentru pete organice si rezultatul a fost foarte multumitor dupa ce am si curatat-o in profunzime.

Fotoliu colorat Ikea

Aceasta a fost prima curatare a acestui fotoliu si rezultatul a fost excelent, am curatat si descamosat materialul apoi am igienizat avand in vedere ca este locul preferat al pisici in casa clientilor.

Covor Ikea

Covorul avea mai multe pete de voma si slime. Pe fiecare pata s-a actionat cu solutii diferite in mai multe randuri pentru ca la sfarsit rezultatul sa fie mai mult decat multumitor.

Canapea 3 locuri

Canpeaua avea o pata de cafea destul de mare dar nu foarte veche. Am actionat cu o solutie speciala si pata a disparut fara probleme.

curatare scaun birou

Scaun de birou tapitat

Scaunele de birou au nevoie de curatare si igienizare in mod recurent pentru a le pastra in stare buna cat mai mult timp.

La aceasta lucrare am avut un set de 20 de scaune identice.