Despre noi

Brandul Mister Magic face parte din grupul Klean si foloseste experienta acumulata in curatarea materialelor textile prin curatarea Wet Clean la The Laundry Room plus cea a angajatilor selectati atent si aplica aceleasi reguli si standarde inalte tapiteriilor si covoarelor.

Dorim ca serviciile noastre de curatare canapele, covoare si saltele la domiciliul clientului sa fie de cea mai buna calitate.

Pentru asta am investit in echipamente performante de ultima generatie si solutii de curatare tapiterii profesionale ce si-au dovedit eficienta. Pe langa toate acestea ne alegem si ne educam personalul pentru a oferi un serviciu desavarsit.

Curatam pe loc prin metoda injectie-extractie articole textile sau de tapiterie in maxim 60 de minute direct la tine acasa!

Solutia noastra de curatare foloseste tehnologia “ONT”(Odor Neutralising Technology) de dezodorizare activa pentru neutralizarea mirosurile neplacute si lasa un parfum placut.

  • are pH neutru, atestat de catre Institutul Woolsafe
  • Elimină eficient praful și acarienii care produc alergii
  • Sigur in utilizare pe orice tip de material
  • Neutralitzeaza mirosurile neplacute, amplificand efectul parfumului
  • Testat de laboratoare independente pentru reducerea alergenilor

Ne deplasam GRATUIT oriunde in BUCURESTI, in toate sectoarele: sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6 si imprejurimi (judetul Ilfov / orasele: Pipera-Tunari, Bragadiru, Otopeni, Popesti-Leordeni si altele).

curatare saltele la domiciliu Bucuresti